The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Denon AVR-1100 "PROTECT"
Old 4 weeks ago
  #1
Here for the gear
 

Denon AVR-1100 "PROTECT"

Greetings

I have an older Denon AVR-1100 hifi amp that haven't been used for a couple of years. Unfortunately, the amp boots into a "protect" mode after a few seconds when powered on. No speakers or inputs (CD/AUX/PHONO etc.) is connected when producing the error.

Does anyone have an idea of this error? Is it an easy fix? I'm somewhat handy with a soldering iron and I'm ready to take on a time consuming task as long components wont be too expensive.

Kind regards
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
JahRastafariMMA / Gear free zone - shoot the breeze
0
3rd Degree / Rap + Hip Hop engineering and production
2

Forum Jump
Forum Jump