Holiday shop via this link to support the forum!
DSI Evolver not saving sequences?
Old 16th January 2014
Lives for gear
Daisuk's Avatar
DSI Evolver not saving sequences?

I had a suspicion the Evolver didn't save the sequences I put into it. Every time I've turned it on after having used it the day before, the sequences doesn't appear to be the same, or basically non-existant, although all the other settings are in place.

I tried now to create a quick sequence, saved the patch by holding the main button, it blinked, I pressed it again, not blinking - saved, right? Turned off the unit, turned it back on, and the sequence was gone.

Anyone else experienced this? Could it be some sort of software error, perhaps? Or am I just not saving things the right way?
Loading mentioned products ...
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.

Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search