The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Synths for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Pro Tools is not receiving signal from Saphire on record enable! Audio Interfaces
Old 11th September 2011
  #1
Here for the gear
 
TACCO's Avatar
 

Pro Tools is not receiving signal from Saphire on record enable!

Good day Gearslutz,

I'm new to this forum, so i'm not sure where to post this, help me out please!

I was always using Digi 003 and other Digi devices... and now i made a decision to try the Saffire 56... one hour of setups and i had it working.

Now a few days passed, i turn it on, and;
1. Pro Tools 9 does recognize it
2. I can hear the audio
3. Nothing comes to Pro Tools... no signals wile i record enable tracks...
and now i can't press play at all, basicly it happened in the same time.
I've tried almost everything, if somebody knows how to fix it, help me out please!

Thank you and have a great day guys,
TACCO
Old 11th September 2011
  #2
Here for the gear
 
TACCO's Avatar
 

I GOT IT!!! It was ASIO Buffer size!! Damn windows 7.....
I had it on 1024, and it was working, then i switched on 2048 and it started giving me mad electrical noise, so then i switched to 512 and now its working!
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump