Help needed! Plugin prompts unresponsive during session load
Old 6th February 2013
  #1
Gear addict
 
jyc's Avatar
 

Thread Starter
Help needed! Plugin prompts unresponsive during session load

DAW: Mac Mini i7 2.3, 10.8.2, Cubase 7

When I open a project and Play try to asks me where some samples are, the prompt would come up but clicking on the buttons will not respond. Hence the whole thing just get stuck there.

Is there any solution to this?

I've had this happen to Play, SSDSampler so far. So it's not a single plugin problem it seems!

Has anyone experienced this or even better have a solution for this without losing plugin settings?

Thanks!

Jyc
Topic:
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
skillzburn / Remote Possibilities in Acoustic Music & Location Recording
6
NickH / Geekslutz forum
6
kingofthecrate / Music Computers
2
peeder / Music Computers
4

Forum Jump
 
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search