The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Audio meter not working for track (Bitwig 1)
Old 5 days ago
  #1
Gear Maniac
 
ac_music's Avatar
 

Audio meter not working for track (Bitwig 1)

I have an audio track that has volume coming through it, but no sign of life in the track's meter. The track is one of the louder tracks, and it was recorded in through an external synth.

Maybe I should have waited until Bitwig 2?
Old 5 days ago
  #2
Same as the other bug: trying to narrow it down:
can you repeat the behaviour with different audio?
if you single out that track (delete everything else) does it happen?
does it happen in other songs?

AFAIK @Karloff70 is still on Bitwig 1 as well and he likes it.
Bitwig 1.0 is 5 year old software now, though.
And there's been a lot of bugfixes, because they're a really active developer. (and extra features, instruments etc.)
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
Solidtrax / Post your electronic music here
3
polygonsheep / Post your electronic music here
2

Forum Jump
Forum Jump