The No.1 Website for Pro Audio
 All  This Thread  Reviews  Gear Database  Gear for sale     Latest  Trending
Waves V10 WORK BUT CANNOT BE SEEN!
Old 4 days ago
  #1
Here for the gear
 

Waves V10 WORK BUT CANNOT BE SEEN!

Please Help!

I have recently forked out and emptied my bank account to upgrade to the latest pro tools 2019.6 as well as forking out to upgrade Waves to V10.

The plug ins are all installed and in my plugin selection menu, however whenever i open them, they process the signal and work but i cant actually see the UI essentially making them useless.

I have attached a screenshot to visually explain.

Waves Repair / Re-install doesn't change anything and Avid haven't the foggiest why it's not working.

£1000 to do the right thing yet my pirated system from 2009 still functions better
Attached Thumbnails
Waves V10 WORK BUT CANNOT BE SEEN!-screenshot-2019-08-15-10.51.15.png  
Old 4 days ago
  #2
Gear Head
 

Need more info: Computer? OS? GPU?
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump