The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
PT not behaving as expected when I launch ProTools and hold the 'n' key, to launch th
Old 1 week ago
  #1
Lives for gear
 
mixerguy's Avatar
Question PT not behaving as expected when I launch ProTools and hold the 'n' key, to launch th

Hi all

ProTools Ultimate, HDX-2, in a Mac cheese grater, with no interfaces connected at all, not behaving as expected when I launch ProTools and hold the 'n' key, to launch the playback engine.

The playback engine does not launch (as I want to select 'internal mac' as sound output).... instead I get an error message saying no interfaces detected.

PT 2019.5 in Sierra.

Frustrating as I want to run some basic tests and plugin installs tomorrow, and I dont currently have my Avid HD io interfaces here.

There must be a workaround.

some pref I could trash?

or a different key command?

thanks.
Old 1 week ago
  #2
Gear Head
 

please see your cross-post on DUC
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
ntpjl / Product Alerts older than 2 months
6
newyorkbrass / So Much Gear, So Little Time
0

Forum Jump
Forum Jump