The No.1 Website for Pro Audio
No Vocal Signal
Old 4 weeks ago
  #1
Here for the gear
 

No Vocal Signal

What’s up. So I’ve been running Logic Pro for a minute, and been tracking vocals. Everything was working fine. I woke up and began to track vocals again, and I’m getting no signal now. All my settings are the same, phantom power is on, my cables are sending signal to me interface but nothing is coming through to my DAW. I can track anything else just fine so I know it’s no connection issue from the interface to the DAW. Any suggestions? I have restarted my computer and my DAW but it didn’t help.
Old 4 weeks ago
  #2
Gear Addict
 

Has channel input assignment changed somehow?

Are you monitoring pre or post fader?
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump