The No.1 Website for Pro Audio
Loop and midi sync troubles
Old 4 weeks ago
  #1
Here for the gear
 

Loop and midi sync troubles

Hi,

I just got back to logic after some time installed the latest and started with banging beats but run into sync issues >

I am generating midi through midiFX plugin but if I am looping they get out of sync right after the playhead jumps back to the begining of the loop.

I tried two different plugins, messed with all the chase/compensations settings but it is always the same.

See pics below first one, bottom right is the recorded midi output of the plugins - no loop everything is running fine, second with loop on and I get double notes and some time shift.

Any suggestions where should I look?

Thanks!

macos 10.15.1 logic 10.4.7
Attached Thumbnails
Loop and midi sync troubles-pastedgraphic-1.jpg   Loop and midi sync troubles-pastedgraphic-2.jpg  
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump