The No.1 Website for Pro Audio
Catalina and Rendering audio problem
Old 18th December 2019
  #1
Lives for gear
 

Catalina and Rendering audio problem

I upgraded to Catalina this week. what a nightmare. I have track that is 2 minutes. I am exporting it. It usually would take 30 seconds to print. Now it is a half hour and it says rendering audio to 48k and 23% is done. Anyone know a fix. something is not right.
Old 22nd December 2019
  #2
Lives for gear
Quote:
Originally Posted by passionmax View Post
I upgraded to Catalina this week. what a nightmare.
May I ask why?

Quote:
Originally Posted by passionmax View Post
Anyone know a fix. something is not right.
Use your system backup and revert. Buy a second boot drive to test new major macOS versions on. It's often a wise idea to do a clean install of major updates, especially when 64-bit software support is dropped. You probably can do it without, but how then would you know what it could be? When you break a migration into steps it's easier to see what step didn't work.

Last edited by Mikael B; 24th December 2019 at 01:22 AM..
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump