The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Re-Enable Automation is driving me a little nuts :o Virtual Instrument Plugins
Old 4 days ago
  #1
Lives for gear
Re-Enable Automation is driving me a little nuts :o

Hey guys, hope you're well,

Simple scenario, I create a new project, insert NI Massive (attempted this with the AU and VST version) to a MIDI track and automate the cutoff. I made sure not to change the Cutoff after the automation was put in place.

Each time I re-open the project, I see a dotted line with a static value for the cutoff in my automation and Re-Enable Automation must be clicked so that the automation is heard.

Is there any way to tell Live to "just use the automation and don't force me to hit that button"? This feature honestly makes no sense to me!

Any help is greatly appreciated!
Fotis
Top Mentioned Products
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump