Login / Register
 
Presonus AudioBox USB Trouble
New Reply
Subscribe
AdamJRyansMusic
Thread Starter
#1
6th April 2012
Old 6th April 2012
  #1
Gear interested
 
Joined: Apr 2012
Posts: 3

Thread Starter
AdamJRyansMusic is offline
Presonus AudioBox USB Trouble

Purchased a Used AudioBox And Presounus M7 Mic yesterday. When recording audio there is a constant white noise / hiss in the background. How can i elimnate this? could it possibly be a problem with the mic, or the audio box itself? also, i can not hear myself in live playback when i use the mic, how do i fix this? *Im using Studio One but i have Audobe Audition 3, and Cubase.
#2
6th April 2012
Old 6th April 2012
  #2
Gear Head
 
Joined: Jun 2009
Posts: 62

djarpit is offline
I had similar issue. Mine was due to cable that was a cheap quality and was conducting signals

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
AdamJRyansMusic
Thread Starter
#3
6th April 2012
Old 6th April 2012
  #3
Gear interested
 
Joined: Apr 2012
Posts: 3

Thread Starter
AdamJRyansMusic is offline
Quote:
Originally Posted by djarpit View Post
I had similar issue. Mine was due to cable that was a cheap quality and was conducting signals

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
The usb cable to my laptop, or the cable from the mic to the audio box? i had a M-audio usb condenser and that cable worked well, should i switch them out?
New Reply Submit Thread to Facebook Facebook  Submit Thread to Twitter Twitter  Submit Thread to LinkedIn LinkedIn  Submit Thread to Google+ Google+ 
 
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
mobilemozart / Music Computers
20
TheCodie / So much gear, so little time!
1
against88 / Geekslutz forum
1
sguali / Low End Theory
2
David-Morpheus / Music Computers
4

Forum Jump

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.