Login / Register
 
OTARI STATUS PROBLEM
New Reply
Subscribe
danoid
Thread Starter
#1
30th September 2006
Old 30th September 2006
  #1
Gear interested
 
Joined: Sep 2004
Posts: 7

Thread Starter
danoid is offline
OTARI STATUS PROBLEM

Hello There


My Otari Status 18R mixing desk ( with dynamics , no auto faders ) has some problems wich i have been trying to solve for a long , long time ....
It has "audio dropouts" on most of my aux-sends , and also on the main "L/R
path"....i can solve them most of the time by pushing my audio very hard thru their respective paths , and sometimes by fiddeling around with my hands in the neighbourhood of the flat-cable connectors , but it keeps coming beack..
I replaced a lot of the"suspect"flat-cables , but it then pretends to work for a wile , just to laugh in my face a bit later ( at the most critical moment ofcourse )

Aaarghh?? anybody,s advise would be more than welcome --THNXallready and Greetz --Daan --Studio Stilteloos --Amsterdam
#2
7th September 2009
Old 7th September 2009
  #2
Gear interested
 
Joined: Sep 2009
Posts: 2

musiccityaudio is offline
You ever get this issue resolved? I have a Status as well that does the same thing on the stereo bus. I'd love to compare notes.
mike
Nashville, TN
New Reply Submit Thread to Facebook Facebook  Submit Thread to Twitter Twitter  Submit Thread to LinkedIn LinkedIn  Submit Thread to Google+ Google+ 
 
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
kdp / High end
3
numrologst / High end
1
Tibbon / So much gear, so little time!
0
jho / High end
15
Beech / High end
4

Forum Jump

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.