Login / Register
 
Problems with ASIO4ALL and Pro Tools input
New Reply
Subscribe
GotZest
Thread Starter
#1
18th January 2013
Old 18th January 2013
  #1
Gear interested
 
Joined: Jan 2013
Posts: 1

Thread Starter
GotZest is offline
Problems with ASIO4ALL and Pro Tools input

Hello there fine people!

I'm having a problem with getting my guitar to work in Pro Tools 10 HD.

I've got an HP Pavilion PC with external mic input in the front (the 1/8th inch jack in the front of the comp w/ the mic symbol on it) My guitar's plugged into this jack via 1/4 inch to 1/8th inch adapter. I've got Pro Tools 10 working using ASIO4ALL as the 'hardware'. (in the Hardware section under Setup, under Peripherals, there is ASIO4ALL v2 highlighted) So when I put a track into record ready, the input is MicIn1 and its set to pick up the signal from my INTERNAL mic, by the webcam. Sound only works through headphones in the headphone jack in the front. I want to be picking up the signal from the EXTERNAL mic 1/8th inch input in the front, where my guitar's plugged into. How would I set this up?
New Reply Submit Thread to Facebook Facebook  Submit Thread to Twitter Twitter  Submit Thread to LinkedIn LinkedIn  Submit Thread to Google+ Google+ 
 
Topic:
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
fifthcircle / Music Computers
20
emeline-rec / Music Computers
6
BreakonThru5 / Music Computers
1

Forum Jump

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.