Login / Register
 
Autotune TDM7 in PT10 HD Audiosuite in Graph mode not working
New Reply
Subscribe
Louis Bernstone
Thread Starter
#1
15th December 2011
Old 15th December 2011
  #1
Lives for gear
 
Joined: Jun 2009
Location: Auckland
Posts: 779

Thread Starter
Send a message via Skype™ to Louis Bernstone
Louis Bernstone is offline
Autotune TDM7 in PT10 HD Audiosuite in Graph mode not working

Wont render the tuning. Anyone got a workaround?
#2
15th December 2011
Old 15th December 2011
  #2
Lives for gear
 
otobianki74's Avatar
 
Joined: Aug 2006
Posts: 2,133

otobianki74 is offline
I've experienced this with native 7 and PT HD 10 native. if it's only one instance (or a few), try and keep the plug-in as an insert and working in real time. or you can create an audio track and bus the tuned track to it and print it that way.

best.

oto
#3
15th December 2011
Old 15th December 2011
  #3
Lives for gear
 
PlatinumSamples's Avatar
 
Joined: Aug 2006
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,918
My Recordings/Credits

PlatinumSamples is offline
Quote:
Originally Posted by Louis Bernstone View Post
Wont render the tuning. Anyone got a workaround?
Set the handle length to zero

Rail
Louis Bernstone
Thread Starter
#4
16th December 2011
Old 16th December 2011
  #4
Lives for gear
 
Joined: Jun 2009
Location: Auckland
Posts: 779

Thread Starter
Send a message via Skype™ to Louis Bernstone
Louis Bernstone is offline
Setting handle to zero Worked a treat! Thanks guys. Lifesaver for me
Louis
#5
17th December 2011
Old 17th December 2011
  #5
Lives for gear
 
otobianki74's Avatar
 
Joined: Aug 2006
Posts: 2,133

otobianki74 is offline
I gotta try this. is this a setting in audiosuite (I presume)?
#6
6th February 2012
Old 6th February 2012
  #6
Lives for gear
 
steins's Avatar
 
Joined: Sep 2003
Location: Lillehammer, Norway
Posts: 713

steins is offline
Wow. This tip was a lifesaver, thanks! I´ve scratched my head over this one, gotta love the Internet :-).

Stein Tore
__________________
vinterlandstudio.com
#7
1st April 2012
Old 1st April 2012
  #7
Gear Head
 
scottmckaygibson's Avatar
 
Joined: Jul 2007
Location: Nashville, TN
Posts: 63

scottmckaygibson is offline
I tried a few things, including nixing the handles, and the only thing that worked for me was to change the AudioSuite version of the plugin's source clock from "host" to "internal" and render from the top of the session, not region-by region. Annoying but still a lot faster than printing.
New Reply Submit Thread to Facebook Facebook  Submit Thread to Twitter Twitter  Submit Thread to LinkedIn LinkedIn  Submit Thread to Google+ Google+ 
 
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
amost / Pro Tools 10 + HDX
32
drewharris / Music Computers
4
retractablezing / So much gear, so little time!
0

Forum Jump

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.