Login / Register
 

JSt0rm JSt0rm is offline

Lives for gear

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. well2thebone
    11th November 2012 - permalink
    well2thebone
    still have the machinedrum for sale?
  2. JSt0rm
    10th July 2012 - permalink
    JSt0rm
    Remember if you dont have a nice electrical system you need to have 1 ground point. All audio connected gear needs to go to one ground point. for me this is the 9125 and then the wall.
  3. ramonovski
    10th July 2012 - permalink
    ramonovski
    Glad to hear that.

    Thanks for replying.
  4. JSt0rm
    10th July 2012 - permalink
    JSt0rm
    No noises from the speakers but the ups does have a fan. It sits in a quiet rack with everything else that has fans.
  5. ramonovski
    10th July 2012 - permalink
    ramonovski
    Great, thanks!

    Just one (or two) last question:

    Are you hearing some kind of noise from the speakers? or maybe from the fans in the UPS?

    Thanks again man.
  6. ramonovski
    10th July 2012 - permalink
    ramonovski
    Hey man, I've just read your post about UPS and you are saying that the PW9125 works for you, and I noticed that you are using a "monitor controller" but not the studio monitors or the power amp.

    Is that because it is producing noise?

    Because I've been reading that powered monitors or power amps hooked to a UPS may produce noise.

    Thanks in advance.

    cheers.
  7. mmoeding
    14th May 2011 - permalink
    mmoeding
    JSt0rm,

    Hey, I'm interested in the Dub Stage in Santa Monica. Whats the info?
  8. Manny Monteiro
    14th April 2010 - permalink
    Manny Monteiro
    Hi JStOrm, I wonder if you could tell me a bit about the "PT bug" you mentioned on the thread below.
    I'm having the same problem with the same plugin and same PT version on Mac, can it be fixed?
    Thanks!
    Originally Posted by wolffy
    I have no idea if this has been mentioned, and I'm not searching thru this thread. When I open a session with the Room plug on it, as soon as I open the session a LOUD ASS burst of noise comes out of it. It slowly eventually dies out, or if you hit play it stops then. This doesn't happen every time, maybe 25% of the time. Annoying.

    v1.04
    PTLE 8.03
    i7 iMac OS 10.6.2

    This is a known ptools bug in 8.03 beware!
  9. rockitrecordings
    30th May 2009 - permalink
    rockitrecordings
    Thanks for the Sony DPS-R7 battery replacement solution!!!

About Me

  • About JSt0rm
    Location
    Los Angeles

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
GS Wiki
General Information
  • Last Activity: 12 Hours Ago
  • Join Date: 4th April 2005

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Feedback Score

Member Profile
Feedback Score:
Positive Feedback:
5
100.0%
Members who left positive:
Members who left negative:
5
0
Total positive feedback: 5
View full profile for JSt0rm
Recent Ratings
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
 Positive 0 1 1
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0


SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.